Contracting Technology above 2.000 m2

[PDF]

ENSI hírek, PROJEKT információk - 2015

Ez történt nálunk...

 

Az itt felsorolt hírek, rövid összefoglalók az ENSI Kft. által 2015-ben megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti, kivitelezési munkáihoz kapcsolódnak.  Ez évi kitüntetéseinkről, elismerésekről is itt adunk hírt.

 

Korábbi évek hírei: 2014, 2013, 2012


Újabb elismerésben részesült a Groupama Arena !

2015. december 9.
Az Építőipari Nívódíjat tíz rangos szakmai szervezet közös döntése alapján nyerhette el az a pályázó, aki a kritériumoknak nemcsak megfelelt, hanem kiemelkedőt „alkotott". A pályázatot minden év elején az Építőipari Mesterdíj Alapítvány írja ki, és a díjat év végén ítélik oda.

A Groupama Arena elnyerte a "zsűri" tetszését, így 2015.-ben megkapta az Építőipari Nívódíjat. Részletek...

 


Átadták a KEROX új gyárát
2015. november 9.

Sóskút Ipari Parkjában átadták az új KEROX gyárat és a hozzá tartozó, háromszintes, modern irodaépületet. A beruházás értéke meghaladta a 3.5 milliárd forintot, a létesítmény mérete pedig majdnem elérte a 24.000 m2-t!

 

A cég tervei szerint, az új gyárban 30 %-kal tudja majd növelni a termelést, és a megnövekedett mennyiségre is lesz piaca. Cégünk a szűk határidők ellenére is jól teljesített.

 

 

Bokréta avató a Váci út 17-ben - szépen haladunk mia is
2015. október 14.

A Lehel piac mellett épülő 13.000 m2-es, modern irodaház, azaz a "V17" elérte a legmagasabb pontját, amelynek örömére bokréta avatót tartottak.

 

A WING Zrt. célja az építészeti, funkcionális és pénzügyi értékteremtés. A "V17" is a BREEAM "very good" környezettudatossági védjegy elvárásainak megfelelően épül. Az új irodaházzal annak környezete is megújul, megszépül. Bővebben...

 

 

Bővít és korszerűsít a BSZL Zrt.
2015. szeptember 25.

A Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt. bérleti területének további fejlesztését, korszerűsítését tűzte ki céljául.

 

Első lépésként egy 226x55 méter (bő 12.000 m2) beépítési alapterületű, egy szintes logisztikai raktárcsarnok készül el a hozzá tartozó földszint + 2 emeletes irodai és szociális fejépülettel együtt. A projekt 2 ütemben valósul meg, melynek épületgépészeti kivitelezési munkáit az ENSI Kft. végzi.

 

 

Újabb gigaprojekt - Már épül a Pick mohácsi vágóhídja
2015. szeptember 7.

A Mohácsra tervezett vágóhíd tavaly júniusban kapta meg a zöldhatósági engedélyt. A beruházás keretében egy magas kapacitású vágó, csontozó és daraboló üzem valósul meg. Az újonnan létesülő üzem alapterülete 26.847 m2.

 

A fejlesztést bonyolító MCS Vágóhíd Zrt. 15 milliárd forintos beruházási költséggel számol az évi egymillió sertés vágására képes vágóhídon. Bővebben...

 

 

Kitüntető oklevél az ENSI Kft.-nek 2015. szeptember 3.

Tyukodi Pál, Ágoston István, Kiss Balázs Tihamér és Németh Norbert (balról jobbra) képviselték az ENSI Kft-t szeptember 3-án, a Parlamentben megtartott ünnepélyes díjátadáson.

 

Cégünk a Kitüntető Oklevelet a Miskolci Takata projekt egyedi épületgépészeti megoldásaiért nyerte el a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ pályázat keretében.

 

További részletek, oklevél és fotók.

Magyar Termék Nagydíj - díjátadás a Parlamentben.

 

 

KEROX, Exedy Dynax, A8, V17, ELI, Váci Greens, BSZL...
2015. augusztus 23.

Nálunk nincs nyári pangás. A tomboló kánikula és a szabadságolások ellenére is, az ENSI-nél óriási ütemben folyik a munka.

 

Jelenleg tizenkét projekten dolgozunk. Néhányat hamarosan lezárunk, de már most új projektek vannak előkészítés alatt. Hamarosan beszámolunk a legújabb átadásokról ill. helyszíni projekt indításról is.

 

 

Arany fokozatú, díjnyertes zöldház lett a debreceni NI
2015. augusztus 13.

A majdnem egy éve átadott, debreceni National Instruments Science park épülete elnyerte az Amerikai Zöld Építészeti Tanács (US Green Building Council) LEED minősítési rendszer arany fokozatát, amely azt jelzi, igen gazdaságosan működtethető irodaház. Ez az első vidéki épület, amelyik ilyen magas elismerést kapott.

 

Az ENSI Kft. büszke arra, hogy ilyen magas szintű elismerésben részesült ez a projektje is.

 

 

Már épül a NOKIA új irodaháza az ENSI kivitelezésében
2015. június 25.

A NOKIA a Corvin sétányt választotta új székházának helyszínéül, amelynek fejlesztője a FUTUREAL csoport.

 

Az épület egyedi technológiai elvárásokat teljesít az A-kategóriás irodaházakon belül is; kiemelkedően magas elektromos kapacitás, kiépített kettős betáp, ergonomikus, előválasztóval ellátott lift rendszer, BREEAM-tanúsítvány jellemzi. Funkcionális kialakítása mellett mérete és külső megjelenése és egyedivé teszi a piacon. Bővebben...

 

 

A világ legjobb új stadionja lett a Groupama Aréna
2015. június 11.

Rangos nemzetközi díjat nyert a Fradi-stadion, új nevén a Groupama Aréna. A The Stadium Business Awards az egyetlen olyan megmérettetés, amely teljes spektrumában lefedi a globális stadion szakágazatot.

 

Több száz nevező közül független szakértői zsűri döntése alapján, az újonnan épült stadionok kategóriájában lett első a TheStadiumBusiness Awardson. Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Groupama Aréna

 

 

Az ENSI építi a Váci Greens "B" irodatömbjét
2015. június 8.

Közel 30.000 m2-es bérirodaház épül a XIII. kerületi Madarász Viktor utcában. A négy nagy épülettömb kivitelezésének egyikét - a B jelzésűt - cégünk nyerte el.

 

A Váci Greens összes épülete környezettudatosan, csökkentett üzemeltetési költségekkel, zöld területekkel és sok szolgáltatással épül. Az első BREEAM "Excellent" besorolású budapesti irodaház fejlesztés. Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Vaáci Greens,

 

 

Regionális Onkológiai Centrum épül Veszprémben
2015. április 21.

A Csolnoky Ferenc Kórházban kialakítandó új egészségügyi gyógyközpont jelentős EU-s és állami támogatással, 4.8 milliárd forintból, zöldmezős beruházásként, 4.271 m2-en valósul meg.

 

A kivitelezés április 15-én kezdődött meg, és jövő év októberében már itt fogadhatják a gyógyulni vágyókat. Cégünk felel a komplex épületgépészeti rendszerek kivitelezéséért. Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Regionális Onkológiai Centrum, Veszprém

 

 

Már épül az ELI-ALPS Lézerkutató Központ Szegeden 2015. március 12.

Európai jelentőségű és támogatottságú beruházás az Exreme Light Inftrastructure (ELI) lézerközpont. Cégünk megbízása az "A" és "B" épület kivitelezésére szól.

 

 

Óriási fejlesztés az EXEDY Dynax Europe Kft.-nél 2015. február 3.

Az Exedy Dynax Europe a Tatabányai Ipari Parkban meglévő, tengelykapcsolókat gyártó, egyetlen európai gyárát bővíti, mintegy 7.725 m2-rel. A fejlesztés összes értéke 25.2 millió euró! A kibővült gyárban 150 új munkahelyet teremtenek.

 

Cégünk épületgépész fővállalkozóként, 2015. február 9-én a lemezalatti szereléssel meg is kezdi a munkát. Bővebben...

 

 

Megkezdtük a kivitelezést a KEROX kerámia üzemében
2015. január 30.

Gondos tervezés után, már január végén elkészültünk a lemez alatti szereléssel. A csarnok jobb oldalán az esővízelvezetés folyamatban van, a technológiai csőhálózat előregyártása megkezdődött.

 

A tavasz végére átadjuk a szennyvíz- és esővízelvezető rendszert, a hűtési- és fűtési- rendszereket, továbbá a technológiai gyártáshoz szükséges sűrített levegő és gázhálózat kivitelezését is. Bővebben...

 

 

      ENSI Building Engineering, Technological and Energetical Constructing Ltd. - HVAC installation in Buildings over 2.000 m2


Services


 • Assessment of needs, quoting
 • HVAC design
 • Operational and energetical consulting
 • Complete implementing and constructing of HVAC system
 • Installation of industrial manufacturer technologies
 • Full implementation of energetical, operational projects
 • Acquisition of HVAC equipments
 • Technical control of HVAC
 • Licensing of HVAC
 • Service and maintenance

 

 

Specialties


 • Energetical investments
 • Industrial plants
 • Business centers, office blocks
 • Commercial installations
 • Other, special buildings, e.g. embassies, large kitchens, film studios, musical centers, etc.

          HVAC implementing

 


Clients - Partners


 • Construction general contractors
 • Real estate developers
 • Industrial customers


Countries, where we work


 • Hungary
 • Russia
 • Poland
 • Germany

 

 

Values - Aspirations


 • Quality
 • Reliability
 • Efficiency
 • Human relations
 • Team work - with engineering and human aspects


        Commitment in the frontline.

   

    Contacts


     Office address:

    ENSI Kft.

    Groupama Aréna (Fradi-stadion)
    Budapest,
    Üllői út 129., I. emelet

    H - 1091


    Phone: +36 1 248-2199
    Fax     : +36 1 248-2190

    Direct e-mail: Click here!


                             


 

       Ensi Kft. - Quality Assurance Systems: MSZ EN ISO 9001:2008 / 2015.november;  MSZ EN ISO 14001:2004 / 2017. november

       Innovative solutions: HVAC systems for cleaning room technology, environment-orientated and energy-saving HVAC systems implementing

       All that is HVAC: Cooling, heating, ventilation, air conditioning, compressed air, water, canal, gas, fire water, rain water systems, fire protection, sprinkler system,

     HVAC insulation, builiding automation.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk