Contracting Technology above 2.000 m2

[PDF]

ENSI hírek, PROJEKT információk - 2016

Ez történt nálunk...

 

Az itt felsorolt hírek, rövid összefoglalók az ENSI Kft. által 2016-ban megnyert vagy sikeresen átadott épületgépészeti, kivitelezési munkáihoz kapcsolódnak. Kitüntetésekről, elismerésekről is itt adunk hírt.

 

Korábbi évek hírei: 2015, 2014, 2013, 2012

 

Építőipari Nívódíjat kapott a miskolci TAKATA-gyár

2016. december 11.

2016. december 9-én, Budapesten, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) évzáró ünnepségén kihirdették az Építőipari Nívódíj és a Lechner Ödön Díj 2016-os nyerteseit.

 

A miskolci TAKATA Gyártóüzem és Logisztikai Központ Ipari és energetikai építménykategóriában nyerte el az Építőipari Nívódíjat. Bővebben...

 

 

Átadás előtt a Mohácsi Vágóhíd

2016. november 25.

Hazánk egyik legnagyobb élelmiszeripari beruházásaként egy nagy kapacitású vágó, csontozó és daraboló üzem épült fel. Az építési és gépészeti munkák költsége meghaladta a 12 milliárd forintot. Jövőre indul az éles próbaüzem, év végére pedig már évi 1 millió sertés feldolgozását teszi lehetővé az új vágóhíd.

 

Cégünk speciális (ipari, élelmiszeripari) tudásának és tapasztalatának köszönhetően, kiegyensúlyozottan zajlott a kivitelezés, eddig sikeres átadásaink voltak.

 

 

Sikeresen zártunk az EGLO pásztói telepelyén 2016. november 2.

A Nógrád megyei Pásztón, a dekoratív lakásvilágítás piacának egyik vezető gyártójánál elkészült egy teljesen automatizált árumozgatású, 5.500 m2-es magasraktár funkciójú csarnoképület, és egy 3.500 m2 alapterületű, négyszintes üzemépület, ahol a gyártás folyik.

 

ENSI ezúttal is komplex épületgépészeti kivitelezést végzett.

A projekt áprilisban kezdődött, októberben át is adtuk azt.

 

 

A HELL-csoport újabb ördögien nagy fejlesztésbe kezd

2016. október 17.

A világpiacon a 4. legnagyobb energiaital-márka a Hell. A 100 %-os magyar tulajdonú cég 2017 végére felépíti, elindítja Magyarország, és egyben Európa első alumínium italdoboz gyárát a borsodmegyei Szikszón.

 

A 30 milliárd forintból megvalósuló, 42.000 m2-es dobozgyár komplex gépészeti kivitelezésére a HELL-csoport az ENSI-t választotta. A héten megkezdjük a munkát, és április végére át is adjuk.

 

 

Már dolgozunk a NEXON új irodaházán

2016. szeptember 26.

A Váci út 185. szám alatt épül ez az új, 8 emeletes, 5.328 m2 területű irodaház, amely egy innovációs központ szerepét tölti majd be. A NEXON nemcsak a HR területén gondolkozik hosszú távon, az új irodaházánál is a LEED minősítés GOLD fokozatát célozta meg!

 

Cégünk egy hónapja dolgozik a projekten, és 2017. február közepén mint gépészek, át is adjuk az épületet!

 

 

Formailag, műszakilag tökéletes -az új BMW-szalon!

2016. szeptember 22.

Látvány és csúcstechnika a fenntarthatóság jegyében? IGEN, ez lehetséges! Csak rá kell nézni ezekre a modellekre, erre az épületre!

 

Tegnap avatták fel Közép-Európa legnagyobb, legmodernebb BMW szalonját! Pontban akkor, amikorra eltervezték. Az épület is, a kivitelezés is, azt a szintet hozza, amit az ember egy BMW csúcsmodelltől elvár. Ezt látni kell!

 

Nézze meg a fotógalériát!

Cím: Budapest, Hungária körút 95.

 

 

Így néz ki a BMW belső sugárvetője :)

2016. szeptember 16.

Nem, nem, most nem az autóról, hanem a napokon belül megnyíló új BMW szalon belső sugárvetőiről beszélünk, mert hogy az ENSI gépészek is az utolsó simításoknál tartanak.

 

Hamarosan jön az átadás, vagyis bemutatkozik Közép-Európa egyedülálló BMW szalonja. Nemcsak a BMW i8, vagy az egyéb modellek, de az épület is megér egy látogatást :)

 

 

Thyssenkrupp - 33,5 milliárd forintos beruházás

2016. július 4.

Jászfényszarun építi második magyarországi gyárát a Thyssenkrupp. Az ehhez tartozó komplett épületgépészeti kivitelezést az ENSI Kft. nyerte el. Öt épületen fogunk dolgozni: 2 gyártócsarnok, egy tesztépület, egy szociális épület és egy porta-őrház fog megépülni.

 

Az első beruházási ütem előirányzott nettó alapterülete 31.700 m2. A munkát még júniusban elkezdjük, és december-január hónapban adjuk át. Bővebben...

Fotó: Kovács Márton/KKM

 

 

Sikeres átadások - új projektek

2016. június 21.

Ez utóbbi hónapban három kiemelkedő projektet adtunk át: A Váci Greens irodakomplexum "B" irodatömbjét Budapesten, az Exedy-Dynax tatabányai gyárépületét és a Budapesti Szabadkikötő újabb raktár és irodaépületét is. Bővebb infót ezen oldalunkon is talál a projektekről.

 

Cégünknél nincs megállás, mert a lezárt és a futó projektek mellett, már készítjük elő az új megbízásainkat.

 

 

Tovább bővít az EGLO Magyarország Kft.

2016. május 9.

A világítástechnikai elemeket gyártó EGLO tovább bővíti pásztói telephelyét. Egy 5.500 m2-es, teljesen automatizált árumozgatású magasraktár funkciójú csarnoképület, valamint egy 3.500 m2 alapterületű, négyszintes gyártó üzemépület fejlesztése kezdődött meg.

 

ENSI Kft. áprilisban kezdte meg munkát, és már szeptemberben át is adja.

 

 

Miénk lesz az egyik legmodernebb BMW központ

2016. május 5.

Szeptemberben nyílik meg Közép-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb BMW központja Budapesten. A több mint 10.000 m2-es, közel 3 milliárd forintból megvalósuló beruházás számtalan korszerű és környezetkímélő megoldásban bővelkedik.

 

A magas hatásfokú gépészeti berendezésekről és rendszerről cégünk gondoskodik. A szalon szeptember végén megnyílik.

 

 

Március 1-én nyit a Hotel Moments Budapest****

2016. február 18.

Visit. Enjoy. Remember. - Ez lett az Andrássy út 8. szám alatti Hotel Moments Budapest szlogenje. Valóban, ezt látni és élvezni kell, és az is biztos, hogy emlékezni fogunk rá! Mi is, ENSI-sek is.

 

A műemlék védelem alatt álló épület, amelyet "A8" projektnéven emlegettünk eddig, új nevén, kívül, belül megújulva, már várja a vendégeit. Bővebben...

 

 

Lenyűgöző, futurisztikus, ultramodern - Mi ez?

2016. január 6.

A fenti szavakkal illették a veszprémi kórházban kialakított új onkológiai központot, amely 4.8 milliárd forintból megvalósult, zöldmezős beruházás.

 

A centrum nemzetközi összehasonlításban is a legmagasabb színvonalat képviseli. 32 ággyal több férőhely, ultrmodern berendezések, a tetőn egy helikopter leszállóhely is a betegek érdekében lett kialakítva. Bővebben...

 

 

      ENSI Building Engineering, Technological and Energetical Constructing Ltd. - HVAC installation in Buildings over 2.000 m2


Services


 • Assessment of needs, quoting
 • HVAC design
 • Operational and energetical consulting
 • Complete implementing and constructing of HVAC system
 • Installation of industrial manufacturer technologies
 • Full implementation of energetical, operational projects
 • Acquisition of HVAC equipments
 • Technical control of HVAC
 • Licensing of HVAC
 • Service and maintenance

 

 

Specialties


 • Energetical investments
 • Industrial plants
 • Business centers, office blocks
 • Commercial installations
 • Other, special buildings, e.g. embassies, large kitchens, film studios, musical centers, etc.

          HVAC implementing

 


Clients - Partners


 • Construction general contractors
 • Real estate developers
 • Industrial customers


Countries, where we work


 • Hungary
 • Russia
 • Poland
 • Germany

 

 

Values - Aspirations


 • Quality
 • Reliability
 • Efficiency
 • Human relations
 • Team work - with engineering and human aspects


        Commitment in the frontline.

   

    Contacts


     Office address:

    ENSI Kft.

    Groupama Aréna (Fradi-stadion)
    Budapest,
    Üllői út 129., I. emelet

    H - 1091


    Phone: +36 1 248-2199
    Fax     : +36 1 248-2190

    Direct e-mail: Click here!


                             


 

       Ensi Kft. - Quality Assurance Systems: MSZ EN ISO 9001:2008 / 2015.november;  MSZ EN ISO 14001:2004 / 2017. november

       Innovative solutions: HVAC systems for cleaning room technology, environment-orientated and energy-saving HVAC systems implementing

       All that is HVAC: Cooling, heating, ventilation, air conditioning, compressed air, water, canal, gas, fire water, rain water systems, fire protection, sprinkler system,

     HVAC insulation, builiding automation.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk